Климатични и хладилни инсталации
гр. Русе, Тел. 0879 869 600

Въздушни отоплители Snugger за микробуси, автобуси и камиони

Snugger logo 

                                          Въздушни отоплители

 

 

Благодарим ви за проявения интерес към австралийската компания

Snugger Technologies Co., Ltd.
Имаме удоволствието да обявим, че Клима Сървиз България  е  вносител и дистрибутор на въздушни отоплители  Снугър 2,3 KW- 4,2 KW в България.
Продуктът се разпространява от нашите два склада в Русе и София. Снугър  се предлагат чрез мрежа от висококвалифицирани  партньорски служби, разположени в цяла Европа. Компанията Снугър Технолоджи е със седалище в Мелбърн, Австралия.
Снугър Технолоджи, е част от корпорацията Кингтек която  е световен лидер в проектирането, разработването и производството на хладилна техника за транспортни средства, т.е.. Автобуси, железопътни превозни средства, камиони, специални автомобили, лодки, яхти и др. При запазване на най-високо качество на продукцията за собствените си нужди, както и много добре известни марки от Европа, Америка и Азия.
Кингтек Технолоджи винаги се фокусира върху създаването на продукти от най-високо качество. Продуктите са ISO 9001 сертифицирани и отговарят на европейските стандарти CE, E11, EPA.
Отоплителите Снугър са тествани в най-тежки условия в света и са произведени чрез използването на най-новите технологии. Всички компоненти, използвани за производството на крайния продукт имат международни сертификати CE и ISO 9001. Продукт също минава десетки вътрешни и външни лабораторни тестове.

Снугър се разпространява в по-вече от 60 държави. Австралия, Канада, Съединените щати, Китай, Бразилия, Русия. В Европа Обединеното кралство, Ирландия, Швеция, Чешката република, Словакия, Полша, Норвегия,  Литва и др.

 

snugger

 

air-heater--2air-heater1