Климатични и хладилни инсталации
гр. Русе, Тел. 0879 869 600

Транспортни инсталации

 

Термоизолация за бусове и камиони

Термоизолация за бусове и камиони

 

 Климатици за камиони, трактори, комбайни

Климатици за камиони, трактори, комбайни