Климатични и хладилни инсталации
гр. Русе, Тел. 0879 869 600

Контакт


Адрес:
гр.Русе, бул. "Трети март "64
E-mail:
office@climaservice-bg.com
Телефон:
0879 869 600
Адрес: Сервиз
гр.Русе, бул. "Трети март" 64 /в двора на славянско изкуство/
E-mail:
service@climaservice-bg.com
Телефон:
0887 795 089
Моля, използвайте формата долу, за да ни изпратите e-mail:
(задължително)
(задължително)
(по избор)
(задължително)